Tekst Steven

Gevangene nummer: 167-716

Officiële naam: Steven Venhorst
Geboren: jazeker
Levensverhaal: Geboren in juni ’83, opgegroeid in het Drentse Dalen en gepokt en gemazeld in het Groninger studentenleven. Uiteindelijk afgestudeerd aan de Universiteit der Drie Gezusters, summa cum laude.
Aanklacht: waant zich DJ maar zet elk aangevraagd liedje na 1 minuut weer af. Dat zou eigenlijk al genoeg moeten zijn, maar er is meer. Zo zegt hij na een slok bier altijd ‘aaah’, staat hij stil aan de linkerkant van een roltrap, hield hij ‘goeiemoggel’ twee jaar lang vol als ochtendgroet en zet hij elk aangevraagd liedje na 1 minuut al af. Ja, die stond er al, maar kom op, dat doe je toch niet?
Strafvermindering omdat: hij een gemene biefstuk bakt, inclusief rooksmaak en grill-strepen. Echt, die moet je eens proberen.

Vonnis: Twee weken lang elke avond verplicht kijken naar de vier uur durende autobiografische film Arie Boomsma over Arie Boomsma en wat Arie Arie maakt

Dit is een standaard cookiemelding die u eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID