Frequently Asked Questions

Algemeen

Als ik nu bestel, wanneer krijg ik mijn product(en) dan binnen?

Als je voor 12:00 uur besteld, verzenden wij de schoenen sowieso nog dezelfde dag. Is het 12:00 uur geweest maar MOET je de schoenen morgen binnen hebben? Dan kunnen wij dat uiteraard wel even voor je fixen. App dan even naar 0643503587 met je verzoek en wij regelen het even voor je.

Rekenen jullie verzend- en retourkosten?

Soms en nee. Bestel je voor meer dan €50,- dan is verzenden gratis. Retourneren is altijd gratis. Service van het huis.

Kan ik mijn producten altijd retourneren?

Je mag je producten tot 14 dagen na ontvangst retourneren, mits deze ongedragen zijn. Wil je iets bestellen om cadeau te doen, maar geef je ze pas later cadeau? Geen probleem, wij zijn flexibel als elastiek. App dan even naar 0643503587 en we komen er wel uit.

Hoe retourneer ik mijn producten?

Je ontvangt van ons een mail met de bevestiging van je bestelling, met daarin ook een link waarmee je een retourlabel kunt downloaden en je producten gratis kunt retourneren. De verzendzak waarin je bestelling geleverd wordt is herbruikbaar. Enige wat je dus hoeft te doen is het label daar even opplakken en het pakket weer af te leveren bij een PostNL service. Kind kan de was doen.

Mijn vraag staat niet op deze pagina?

Complimenten voor je originaliteit in dat geval! App je vraag vooral even naar 0643503587 en dan ontvang je z.s.m. een antwoord

Schoenen

Hoe weet ik of ik de juiste maat heb?

Helaas is ervoor maatvoering geen wereldwijde standaard, maar in principe vallen onze schoenen 'normaal'. Of terwijl: bestel vooral de schoenmaat die je doorgaans voor schoenen bestelt.

Waar worden jullie schoenen gemaakt?

Onze schoenen worden geproduceerd door Pepe Milan, een Spaans familiebedrijf dat al generaties lang schoenen maakt. Alle schoenen worden met de hand gemaakt en met leer en/of stof van hoge kwaliteit gefabriceerd.

Hoe moet ik mijn schoenen onderhouden?

Het handigste is om ze bij ontvangst even te behandelen en daarna eens per 1-2 maand even te verzorgen. Dat hoeft niet zo spannend te zijn: een multi-protector spray is bij de meeste schoenen al voldoende!

Durf ik zoveel coolheid wel aan mijn voeten te hebben?

Yes, dat durf je!

McDaddy Store

Waar is jullie winkel?

Onze winkel staat in het prachtige Dalen in het zuidoosten van Drenthe. Om precies te zijn aan De Waag 14, 7751 GW in Dalen.

Wanneer is jullie winkel geopend?

Momenteel zijn wij alleen op zaterdagmiddag geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur en is onze winkel de derde zaterdag v/d maand gesloten. Maar op afspraak is gelukkig heel veel mogelijk! Wil jij dus liever op maandagmorgen, dinsdagavond of woensdagnacht een bezoek aan onze winkel brengen? No probs! Maar app dan even naar 0643503587 en dan maken we een afspraak.

Is het daar echt een Walhalla voor mannen?

Yes! Check het verhaal over onze winkel op deze site maar eens.

Dit is een standaard cookiemelding die u eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID