Ons verhaal

Gevangene 761 – 176

Volledige naam: Tijmen Venhorst
Geboren op: dezelfde dag als Ad Simonis, Tina Turner, Serafino Vannutelli en Ivan Papanin, om maar wat te noemen, maar dan in 1987.
Aanklacht:
1Β onbehoorlijk bbq’en van 23-08-2018 19:17 tot 25-08-2018 18:47 (rookoverlast)Β Β Β  Β Β Β  Β Β Β  Β Β Β  Β Β  Β  Β 
2 maken van flauwe grappen en nΓ³g flauwere grappen (je vindt ze ook hier verspreidt over de site, sorry daarvoor alvast)Β Β  Β Β Β  Β Β Β  Β Β Β  Β Β Β  Β Β  Β 
3Β meespreken met films en series omdat hij denkt de quotes te kennen, terwijl hij in feite maar 20% van de quote kent (deze moest ik hier van mijn vriendin neerzetten).Β Β  Β Β Β  Β 
4 het corrigeren van mensen als ze β€˜als’ zeggen terwijl het β€˜dan’ moet zijn (vergrotende trap mensen, kom op!)Β Β  Β Β Β  Β Β Β  Β Β Β  Β Β Β  Β Β  Β 
5 het houden van 24 schilder-slaven die hij opsloot in zijn kelder, waar zij uitsluitend toegang hadden tot een wc, een koelkast en een bed en waar ze verplicht werden om de hele dag te schilderen zonder dat ze ook maar één keer het daglicht zagen. De miljoenenopbrengst van de verkoop van al deze schilderijen hield hij vervolgens voor zichzelf, terwijl zijn slaven geen enkele simdollar kregen

Strafvermindering omdat: hij in zijn jeugd vier jaar lang ongeslagen bleef tegen Steven met Super Street Fighter en een episch record zette van 56 overwinningen op rij (goed, dat is niet helemaal waar, maar ik maak deze teksten en ik zie Stevens gezicht al voor me als hij dit leest)

Vonnis:Β tot het einde der tijden in de TartarosΒ een rotsblok tegen een berg omhoog duwen,Β dat telkens van de top weer in de diepteΒ rolt. Op Crocs.

Gevangene nummer: 167-716

OfficiΓ«le naam: Steven Venhorst
Geboren: jazeker
Levensverhaal: Geboren in juni ’83, opgegroeid in het Drentse Dalen en gepokt en gemazeld in het Groninger studentenleven. Uiteindelijk afgestudeerd aan de Universiteit der Drie Gezusters, summa cum laude.
Aanklacht: waant zich DJ maar zet elk aangevraagd liedje na 1 minuut weer af. Dat zou eigenlijk al genoeg moeten zijn, maar er is meer. Zo zegt hij na een slok bier altijd β€˜aaah’, staat hij stil aan de linkerkant van een roltrap, hield hij β€˜goeiemoggel’ twee jaar lang vol als ochtendgroet en zet hij elk aangevraagd liedje na 1 minuut al af. Ja, die stond er al, maar kom op, dat doe je toch niet?
Strafvermindering omdat: hij een gemene biefstuk bakt, inclusief rooksmaak en grill-strepen. Echt, die moet je eens proberen.

Vonnis: Twee weken lang elke avond verplicht kijken naar de vier uur durende autobiografische filmΒ Arie Boomsma over Arie Boomsma en wat Arie Arie maakt

Over het Gespuis

Mocht het je nog niet opgevallen zijn, de eigenaren van deze webshop zijn broers. Geboren te en wonend in het Drentse Dalen, waar ook de McDaddy Store te vinden is. Opgegroeid zoals broers met elkaar opgroeien, dus daar zullen we je verder niet mee vervelen.

McDaddy is het resultaat van een wens die we al lang hadden: samen een gaaf bedrijf opzetten waar je niet alleen toffe dingen kunt kopen, maar waar je ook met plezier langskomt, zowel online als offline. Tijmen is grotendeels verantwoordelijk voor de webshop en de online babbels, dus als je rechtsonder in die irritante chat iets roept of ons een appje stuurt, krijg je hoogstwaarschijnlijk van hem antwoord.

Steven is het vertrouwde gezicht in onze Store en verantwoordelijk voor veel zaken in de, zoals dat zo mooi heet, Back Office.Β Het zal je niet ontgaan zijn dat we enorme eighties en ninetiesΒ liefhebbers zijn en een grote voorliefde hebben voor alles wat cult is. We kunnen het niet helpen.

Breng ons een koud biertje en Leslie Nielsens Naked Gun trilogie of de Top Gun films en wij zijn de hele avond zoet. Zet ons achter de SNES, de Sega Saturn of een oude computer met zo’n kast en een floppy drive en geef ons Mario Kart, Mortal Combat of Commander Keen en je hoort ons de hele dag niet. Sterker nog: je kunt ons niet blijer maken.Β 

De naam McDaddy (zegge: mekdeddie) staat voor een leuke, indrukwekkende of unieke persoon, bij voorkeur gezegend met een gezonde dosis zelfspot. Een McDaddy houdt wel van een beetje opvallen, een beetje anders zijn en een beetje provoceren, maar kan tegelijkertijd ook erg hard lachen om zijn eigen mankementen.

Omdat we de arbitraire schoenennamen altijd maar saai vinden, hebben we besloten van elke schoen ook stiekem een klein eerbetoon te maken aan mannen die wij als echte McDaddy beschouwen. Dat gaat van de fameuze Eddy β€˜the Eagle’ Edwards tot Jason Statham en van Johan Boskamp tot Baron van Neemweggen (dΓ© baron inderdaad).

Voor de volledigheid: de daadwerkelijk levende personen hebben daar verder niets mee van doen. Sterker nog: de kans is astronomisch klein dat ze ooit van ons webshopje gehoord hebben. Ook qua print, uitvoering of model hebben ze niks met de schoenen te maken, het is niets meer dan een piepklein eerbetoon van twee cultliefhebbende broers.

Ben jij nou toevallig Johan Boskamp en stik je bijna in je bamihap nu je dit leest, omdat je graag met ons een schoen wilt maken? App ons dan even op 0643503587 en dan maken we er werk van!

Dit was het van onze kant voor nu, veel plezier op onze site in elk geval en we zien je bestelling graag tegemoet!

Cheers,

Steven en Tijmen

Owners @ McDaddy

Dit is een standaard cookiemelding die u eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID