Kamo Gutsu: Retro Sneakers van Belgische makelij

Kamo Gutsu: Retro Sneakers van Belgische makelij

Kamo Gutsu is een Belgisch schoenenmerk dat in 2014 werd opgericht door het Belgische Schoenenbedrijf The Velvet Factory. Kamo Gutsu maakt prachtige retro schoenen, die ze laten produceren in ItaliΓ«. Met hun designs proberen ze schoenen op de markt te brengen die net even anders zijn dan al het andere: frisse, sportieve schoenen met veel kleur, uiteraard van goede kwaliteit en voorzien van een beetje humor.

Kamo Gutsu: een bewust buitenbeentje

Kamo Gutsu is er net als McDaddy dol op om origineel te zijn, vandaar dat deze samenwerking ons ook als gegoten zit. Ze noemen zichzelf de 'vrolijke buitenbeentjes' in een soms te saaie schoenenwereld. En daar hebben ze helemaal gelijk in. De designs worden gemaakt door oprichter Freddy Dreesens, die daarin wordt bijgestaan door een Italiaanse producent voor de technische know how. Het resultaat: een unieke, stijlvolle sneaker met een heerlijke look.

Sneakers van Italiaanse makelij

De Kamo Gutsu sneakers worden gemaakt in de Marche regio van Italië, die bekend staat om zijn ambachtelijke maakwijze van schoenen. Ze maken bij de productie enkel gebruik van de best beschikbare koeien-, buffel- en geitenleer van het land, soms in combinatie met zacht suède of kwalitatief hoogwaardig textiel. Je krijgt dus niet alleen een gave sneaker, maar ook gewoon eentje van topkwaliteit.

Handgemaakte sneakers met luxe afwerking

De sneakers van Kamo Gutsu worden met de hand gemaakt en afgewerkt. Hierdoor krijg je een luxe, stijlvolle sneaker van zeer hoge kwaliteit. In sommige gevallen worden de schoenen nog nabewerkt met een Stone Wash behandeling of bewerkt met alcohol, voor het verkrijgen van die ultieme Retro Look.

Kamo Gutsu biedt dus daardoor niet alleen schoenen die een genot zijn voor het oog, maar die ook nog eens erg lang mee zullen gaan. Mits je ze met een beetje liefde behandeld uiteraardΒ πŸ˜‰

Dit is een standaard cookiemelding die u eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID