Over het Gespuis

Over het Gespuis

Mocht het je nog niet opgevallen zijn, de eigenaren van deze webshop zijn broers. Geboren te en wonend in het Drentse Dalen, waar ook de McDaddy Store te vinden is. Opgegroeid zoals broers met elkaar opgroeien, dus daar zullen we je verder niet mee vervelen.

McDaddy is het resultaat van een wens die we al lang hadden: samen een gaaf bedrijf opzetten waar je niet alleen toffe dingen kunt kopen, maar waar je ook met plezier langskomt, zowel online als offline. Tijmen is grotendeels verantwoordelijk voor de webshop en de online babbels, dus als je rechtsonder in die irritante chat iets roept of ons een appje stuurt, krijg je hoogstwaarschijnlijk van hem antwoord.

Steven is het vertrouwde gezicht in onze Store en verantwoordelijk voor veel zaken in de, zoals dat zo mooi heet, Back Office.Β Het zal je niet ontgaan zijn dat we enorme eighties en ninetiesΒ liefhebbers zijn en een grote voorliefde hebben voor alles wat cult is. We kunnen het niet helpen.

Breng ons een koud biertje en Leslie Nielsens Naked Gun trilogie of de Top Gun films en wij zijn de hele avond zoet. Zet ons achter de SNES, de Sega Saturn of een oude computer met zo’n kast en een floppy drive en geef ons Mario Kart, Mortal Combat of Commander Keen en je hoort ons de hele dag niet. Sterker nog: je kunt ons niet blijer maken.Β 

De naam McDaddy (zegge: mekdeddie) staat voor een leuke, indrukwekkende of unieke persoon, bij voorkeur gezegend met een gezonde dosis zelfspot. Een McDaddy houdt wel van een beetje opvallen, een beetje anders zijn en een beetje provoceren, maar kan tegelijkertijd ook erg hard lachen om zijn eigen mankementen.

Omdat we de arbitraire schoenennamen altijd maar saai vinden, hebben we besloten van elke schoen ook stiekem een klein eerbetoon te maken aan mannen die wij als echte McDaddy beschouwen. Dat gaat van de fameuze Eddy β€˜the Eagle’ Edwards tot Jason Statham en van Johan Boskamp tot Baron van Neemweggen (dΓ© baron inderdaad).

Voor de volledigheid: de daadwerkelijk levende personen hebben daar verder niets mee van doen. Sterker nog: de kans is astronomisch klein dat ze ooit van ons webshopje gehoord hebben. Ook qua print, uitvoering of model hebben ze niks met de schoenen te maken, het is niets meer dan een piepklein eerbetoon van twee cultliefhebbende broers.

Ben jij nou toevallig Johan Boskamp en stik je bijna in je bamihap nu je dit leest, omdat je graag met ons een schoen wilt maken? App ons dan even op 0643503587 en dan maken we er werk van!

Dit was het van onze kant voor nu, veel plezier op onze site in elk geval en we zien je bestelling graag tegemoet!

Cheers,

Steven en Tijmen

Owners @ McDaddy

Dit is een standaard cookiemelding die u eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID