Pepe Milan: De kleurrijkste schoenen ter wereld

Pepe Milan schoenen zijn de meest extravagante schoenen van de wereld. Ruim zeventig jaar geleden begon overgrootvader Milan als schoenmaker in het Spaanse Almansa het merk Milan, dat van generatie op generatie werd overgegeven. Inmiddels zijn diens kleinkinderen verantwoordelijk voor de productie van de schoenen, maar ze hebben nog altijd dezelfde kernwaarden: Uniek, extravagant en van hoge kwaliteit.

Ook na tachtig jaar brand het heilige vuur nog volop bij de familie Milan. Met groot oog voor detail zoeken ze elke dag weer naar de meest opvallende, inspirerende en provocerende schoenen. Game on!

Β 


De fameuze klompschoenen van McDaddy

Pepe Milan: handgemaakte schoenen

De schoenen van Pepe Milan worden van neus tot hak met de hand gemaakt, waardoor ze een ongekend hoog draagcomfort hebben. Dat in combinatie met hun unieke uiterlijk, maakt de schoenen van Pepe een must have voor elke man.


De Goud + Zwarte schoenen, vaste prik in de collectie

Pepe Milan collectie

Onze hele collectie kun je hier vinden. Heb je een schoen van Pepe Milan gevonden (bijvoorbeeld op zijn eigen site) die wij niet in het assortiment hebben? App dan even naarΒ 0643503587Β en wij gaan het alsnog voor je regelen!

Trouwschoenen die opvallen

Ook in de trouwbranche zijn onze schoenen erg populair. Niet gek natuurlijk, want op DE dag wil jij ook een klein beetje de spotlights hebben. Ga je trouwen en wil je die dag graag unieke schoenen dragen? Dan helpen wij je graag! Neem gerust je trouwpak mee naar onzeΒ McDaddy StoreΒ en wij zoeken het perfecte setje schoenen voor je uit.

Spotlight garantie

Als je met onze schoenen gegarandeerd bent van één ding, is het wel een plekje in de spotlights. Dat kan van redelijk subtiel tot keihard op de voorgrond. Zoek je gewone blauwe, bruine of zwarte schoenen? Dan ben je bij ons helaas aan het verkeerde adres. Wij houden van extravagant, een tikkeltje provocerend en vooral érg mooi.


Schitterende groene schoenen

Schoenen voor elke gelegenheid

We snappen dat niet elke gelegenheid vraagt om fluorescerend roze schoenen. Soms heb je te maken met een wat conservatieve baas (of man/vrouw), soms is de gelegenheid er simpelweg niet naar om schoenen met bloemetjesprint te dragen. Gelukkig hebben we voor dat soort momenten ookΒ fraaie zwarte lakleren schoenenΒ of bijvoorbeeld dezeΒ nette kurken schoenen, om maar wat te noemen.

Ook als je schoenen zoekt die netjes en stijlvol genoeg moeten zijn om naar je werk aan te trekken, maar die nog wel een beetje op mogen vallen, hebben wij in onze collectie. Voor ieder wat wils dus!

Pepe Milan: een kleine historie

Het merk Pepe Milan is geboren in de jaren ’40 van de vorige eeuw in het Spaanse Almansa. Inmiddels heeft de derde generatie van de familie Milan het stuur overgenomen en verspreidt het merk zich langzaam over de hele wereld. Vanuit het mooie Almansa worden de schoenen over heel Europa verstuurd, maar inmiddels heeft Pepe Milan ook voet aan de grond in de Verenigde Staten en in AziΓ«.


Eigenaar Pepe MilΓ‘n MartΓ­nez

Pepe Milan onderscheidt zich op veel fronten van andere schoenenmerken. Allereerst is het gebruikte materiaal van topkwaliteit: geen imitatieleer uit China, maar uitsluitend leer van hoge kwaliteit (hoofdzakelijk van runderen). De schoen wordt van neus tot hak met de hand samengesteld. Dit gebeurt in de fabrieken in Almansa, waar zowel de productie van de zolen als van de schoenen plaatsvindt.

En uiteraard onderscheidt Pepe Milan zich vooral door het gebruik van mooie, opvallende, extravagante, unieke en provocerende bedrukking van het gebruikte leer of stof. Nadien hebben veel merken geprobeerd succes te behalen met eenzelfde soort concept, maar dan blijkt (gelukkig) maar weer dat je iets alleen goed kunt doen als het ook echt in je genen zit. En dat is bij Pepe zeker het geval.

Kwaliteit Γ©n comfort

Omdat Pepe Milan zoveel ervaring heeft in de schoenmakerswereld voldoen hun producten aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast heeft het merk, zeker voor nette schoenen, een ongekend draagcomfort. Bij Pepe Milan geen hakken vol met blaren of schoenen die eerst opgerekt moeten worden of nachtenlang gevuld met natte kranten. Omdat het merk zich al ruim zeventig jaar focust op draagcomfort, zitten ze lekker vanaf de eerste minuut.

Onderhoud van de schoenen

Je wilt natuurlijk het liefste dat je schoenen zo lang mogelijk meegaan. En hoewel ook de schoenen van Pepe Milan geen eeuwig leven hebben, zijn ze met een beetje onderhoud een partner waar je jaren mee vooruit kan. De schoenen van Pepe Milan zijn hoofdzakelijk leren schoenen of stoffen schoenen, die gelukkig qua onderhoud weinig tijd en moeite vergen.

Eenmaal per maand inspuiten met een waterafstotende spray is voldoende en eventueel voor de fanatiekelingen nog eens per 1-2 maanden insmeren met een goede schoencrème (uitsluitend de leren schoenen). Daarmee blijft je schoen weerbaar tegen de elementen en dus langer mooi. Kleine tip: gebruik vooral de schoenlepel die wij gratis meeleveren bij een bestelling, daarmee behoudt de schoen het beste zijn mooie vorm.

Pepe Milan en Nederland

Pepe Milan vrolijkt inmiddels ruim tien jaar het straatbeeld van Nederland op. Daarnaast zijn we bezig met een heuse collectieΒ Nederlandse schoenen, geΓ―nspireerd op ons mooie land. De klompschoenen en de Delfts Blauwe schoenen bleken al een groot succes en aan schoenen geΓ―nspireerd op het leesplankje en de Nachtwacht wordt inmiddels gewerkt. Al deze schoenen worden in kleine oplage gemaakt, dus reserveren is aan te raden.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat wij samen met Pepe Milan maken? Volg ons dan vooral opΒ FacebookΒ enΒ InstagramΒ en je weet het altijd als eerste!

Dit is een standaard cookiemelding die u eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID