Tekst McDaddy Store

McDaddy Store

De McDaddy Store is de meest masculiene winkel van Nederland. Hier spugen we nog in een emmer, kauwen we op ijzerdraad en eten we de biefstuk rechtstreeks van onze zelf gevangen koe. Uiteraard moet je bij binnenkomst eerst een kaarsje branden bij de Universal Shrine of His Holy Chuck Norris en is het daarna tijd voor een lange, romantische wandeling naar de koelkast of het espresso-apparaat, waarvan je de koffiebonen met blote handen dient te malen.

Tijdens het shoppen bij McDaddy is het verplicht om met de andere mannen te praten over het maken van vuur, whisky drinken, de historie van je eigen baard, voetbal of Chuck Norris. That’s it. Wij willen niet weten hoe je dag was, wat voor werk je doet of waar je vandaan komt, we willen horen over je eerste vlassnor, je voorkeur voor turf gestookte alcohol en je 12 beste tips om te overleven in het bos met niet meer dan een zakmes.

Als je even wilt bijkomen van alle prikkels staat er uiteraard een heerlijke retro chesterfield-bank voor je klaar. Voel je dus vrij om lekker even met de voeten op tafel en de hand in je broek languit te gaan. We don’t judge. De rollercoaster van het leven komt in de McDaddy Store keihard tot stilstand.
Onze Chef de Store Arnold (die je ook β€˜hé’ mag noemen) is een gecertificeerd mannenluisteraar tegen wie je eindeloos mag praten of zwijgen. Wij snappen het hoe dan ook.

Mocht je niet zo’n bankhanger zijn maar meer behoefte hebben aan een therapeutische barbecue, dan is ook dat mogelijk in onze winkel. Kleine waarschuwing daarbij: als je tegen Arnold zegt dat elektrisch barbecueΓ«n ook echt barbecueΓ«n is, zet hij je hoogstwaarschijnlijk uit de zaak.

De McDaddy Store is kortom jouw gids naar betere en meer ontspannen tijden. Voel je vrij om op Arnolds linkerschouder uit te huilen terwijl je op zijn rechterschouder slaat na je zoveelste goeie grap. Want bij McDaddy mag je gewoon ongestoord lachen om je eigen bakken. De McDaddy Store is het warme bad waar alle mannen van Nederland nu al zo lang op wachten en waar je op zaterdag* van 13:00 tot 17:00 uur terecht kunt.

En oh ja, we verkopen hartstikke leuke schoenen.

Openingstijden McDaddy Store:

Woensdag 10:00 tot 12:00 en 14:00 tot 16:00
Zaterdag 13:00 – 17:00*Β 

* Elke derde zaterdag v/d maand is de McDaddy Store gesloten

Dit is een standaard cookiemelding die u eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID