Tekst Tijmen

Gevangene 761 – 176

Volledige naam: Tijmen Venhorst
Geboren op: dezelfde dag als Ad Simonis, Tina Turner, Serafino Vannutelli en Ivan Papanin, om maar wat te noemen, maar dan in 1987.
Aanklacht:
1 onbehoorlijk bbq’en van 23-08-2018 19:17 tot 25-08-2018 18:47 (rookoverlast)                      
2 maken van flauwe grappen en nóg flauwere grappen (je vindt ze ook hier verspreidt over de site, sorry daarvoor alvast)                       
3 meespreken met films en series omdat hij denkt de quotes te kennen, terwijl hij in feite maar 20% van de quote kent (deze moest ik hier van mijn vriendin neerzetten).        
4 het corrigeren van mensen als ze ‘als’ zeggen terwijl het ‘dan’ moet zijn (vergrotende trap mensen, kom op!)                       
5 het houden van 24 schilder-slaven die hij opsloot in zijn kelder, waar zij uitsluitend toegang hadden tot een wc, een koelkast en een bed en waar ze verplicht werden om de hele dag te schilderen zonder dat ze ook maar één keer het daglicht zagen. De miljoenenopbrengst van de verkoop van al deze schilderijen hield hij vervolgens voor zichzelf, terwijl zijn slaven geen enkele simdollar kregen

Strafvermindering omdat: hij in zijn jeugd vier jaar lang ongeslagen bleef tegen Steven met Super Street Fighter en een episch record zette van 56 overwinningen op rij (goed, dat is niet helemaal waar, maar ik maak deze teksten en ik zie Stevens gezicht al voor me als hij dit leest)

Vonnis: tot het einde der tijden in de Tartaros een rotsblok tegen een berg omhoog duwen, dat telkens van de top weer in de diepte rolt. Op Crocs.

Dit is een standaard cookiemelding die u eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID