VanPalmen - For The Rebel

Herensneakers van topkwaliteit

VanPalmen  was voorheen bekend onder de naam O'Quirey en werd hét merk voor de provocateur en de rebel. Dat hadden ze te danken aan hun kleurrijke collectie en het feit dat Johan Derksen het grote uithangbord van het merk was. VanPalmen borduurt op hierop voort, getuige ook hun slogan 'For The Rebel'.

VanPalmen Sneakers - Pure Collection

Des te opvallender is het dat de eerste sneakerlijn van VanPalmen niet totaal extravagant is, maar juist heel minimalistisch. Hier hebben ze voor gekozen omdat ze een sneakercollectie wilden maken die voor iedereen een welkome aanvulling is. Dankzij een minimum aan branding, gebruikmaking van topmaterialen en een duurzame productiewijze hebben ze stijlvolle, luxe sneakers weten te creëren die voor elke gelegenheid geschikt zijn.

Stijlvolle sneakers geproduceerd in Portugal

De sneakers van VanPalmen komen uit een van de beste en meest moderne schoenenfabrieken van Portugal. Dat betekent dus niet alleen een garantie op kwaliteit, maar ook op goede werkomstandigheden.

VanPalmen - For The Rebel

VanPalmen is het merk dat zich speciaal richt op de rebelse Nederlander. Niet voor de steek-een-bushokje-in-brand-rebel, maar de heimelijke provocateur die wel van een beetje opvallen houdt. VanPalmen combineert kleurrijk en opvallend met stijlvol en luxe, met een prachtige collectie veterschoenen en sneakers als resultaat.

Dit is een standaard cookiemelding die u eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID